Part-Time Assistent Accountant

Vacature

Functie
Ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Met veel vrijheid, gezelligheid, maar zeker wel uitdaging? Dan zoeken wij jou! 

Als senior assistent accountant ben je het aanspreekpunt voor de ondernemer. Jouw klanten zijn o.a. ondernemers in het MKB, DGA's en ZZP‑ers. Je rondt boekhoudingen af, stelt jaarrekeningen samen, bespreekt deze met de klant en denkt na over eventuele adviesmogelijkheden voor deze klant. Ook bereid je de IB en VPB aangiftes voor. Je hebt affiniteit met ICT en vind het leuk om de processen zoveel mogelijk te digitaliseren.


Wij bieden
● Een werkweek van 24 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Schooltijden is dus mogelijk.
● Marktconform bruto jaarsalaris
● Opleidingsmogelijkheden
● Een erg uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden
● Doorgroeimogelijkheden
● Een hele gezellige werkplek

 

Wie ben jij

Je bent een zelfstandig en gedreven kracht. Verbaal vaardig, op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent jaarrekeningenrecht. Je vindt het een uitdaging om zo goed mogelijk de klant van dienst te zijn. Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal uitstekend en Engels minimaal goed. Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

 

Wie zijn wij

Schekman van Keppel is een klein, maar snel groeiend administratiekantoor in Rokkeveen, Zoetermeer. Bij ons staat de klant centraal. Maar omdat wij snel groeien, hebben wij nu niet de aandacht voor de klant die we wel willen geven. En daarom zoeken wij uitbreiding.

Wij hebben een enorm diverse klantportefeuille. Van rijschoolhouder tot verhuisbedrijf, wij zijn van alle markten thuis. De sfeer bij ons is informeel. Klanten lopen dan ook gewoon binnen en dat vinden wij geen enkel probleem.

gallery/test18

Meer informatie of direct solliciteren